در باره  گروه اطلاع رسانی پارس نیوز  اتریش

 ( Parsnews Austria Group)

پایگاه اطلاع رسانی پارس نیوز که در تاریخ ٢٢ نوامبر ٢٠١٠ برای رفع احتیاجات  ایرانیان مقیم اتریش  تاسیس شد، اینک به یکی از محبوب ترین سایت های نیازمندیها،  برای ایرانیان  همه  کشور ها تبدیل شده است!

بسیار مایه خوشنودی ماست که توانسته ایم از شهر وین در اتریش ، مطالبی را تقدیم عزیزان  کنیم که  نه تنها ایرانیان مقیم  کشور های اروپا ، امریکا و کانادا…. ، بلکه  بسیاری از هموطنان در ایران، برای بدست آوردن اطلاعات موثق و قابل اطمینان، در باره نیازمندیهای روزانه خود، به این پایگاه رجوع مینمایند!

گروه اطلاع رسانی پارس نیوز  اتریش  ( Parsnews Austria Group) در بسیاری از کشور های اروپایی به اولین آدرس، برای جستجو گران نیازمندیهای ایرانیان تبدیل گشته و امیدواریم که بتوانیم با کوشش بیشتر و همکاری  شما هموطنان گرامی، بزودی در کشور عزیزمان ایران و دیگر کشور ها نیز، به یکی از مهمترین پایگاه های اطلاع رسانی مبدل شویم.

پارس نیوز وابسته به هیچ حزب و ارگان سیاسی و یا  مذهبی نیست، تمام هموطنانی که به حق و حقوق دیگران احترام بگذارند، میتوانن در این سایت به فعالیت بپردازن !

توهین به اشخاص, به اقوام مختلف ایرانی و غیر ایرانی, بی احترامی به باور های مذهبی و ملی, جایی در این پایگاه نداشته و هدف این شبکه, ایجاد یک پایگاه,  برای کمک و راهنمایی همه فارسی زبانان سراسر دنیا, به همدیگر میباشد.

مسئولیت دیدگاه‌های نوشته شده با نویسندگان آنها میباشد ، دیدگاه‌هایی‌ که حاوی کلمات توهین آمیز باشند ، منتشر نخواهند شد و چنانچه  بازدید کنندگان محترم این سایت به موردی برخورد کنند که به نظر آنها توهین آمیز باشد، میتوانند به ما اطلاع دهند تا فورا رسیدگی کنیم.

Mehdi Amiri Administrator of Parsnews Austria

شما میتوانید از طریق  ایمیل آدرس

info@parsnews.at

info@arzexchange.com

با ما تماس برقرار نمایید.

با  ایمیل زیر هم میتوانید با ما تماس بگیرید:

parsnews.austria@gmail.com

Mehdi Parsnews Amiri مهدی امیری

View Comments

  • خسته نباشین آقایون و دستتون درد نکنه با این سایت خوبتون، خیلی بدرد ما خورده.

  • زهرا بیداد says:

    اعتراف میکنم این مطالب و این سایت کمک بزرگی به من کردن من اصالت از پناهنده و پناهندگی چیزی نمیدونستم کاش شماره وکیل مورد اعتماد هم محبت کنید بزارید تا ما راحتتر بتونیم مشکلاتمون رو در میان بگذاریم ممنون از حمایتتون

Recent Posts

آی انار انار بیا به بالینُم

دیروز رفتم سوپر مارکت برا دخترم که امروز میاد پیشم میوه بگیرم , تو میوه…

3 روز ago

کانال دانوب وین در زمستون Donaukanal im winter 2025

https://youtu.be/WT4vP3pAjYo دوستان گلم, من تا حالا یک صد هزار باری از کانال دانوب براتون فیلم…

1 هفته ago

بازار معروف برونن مارکت در وین اتریش Brunnenmarkt Anfang

https://youtu.be/wD2PHki9V2A یکی از معروف ترین و ارزونترین بازار های تره بار در وین اتریش 🌹🙏…

2 هفته ago

قوانین نانوشته زندگی که (ن)باید به فرندانمون بیاموزیم

شنبه ای دوستان, با دخترم رفته بودیم خرید, بازار میوه و سبزی فروشی داریم در…

2 هفته ago

چه خورشتی چه پلوی

https://youtube.com/shorts/SifUGF52OHU?feature=share دوستان گلم, امروز بعد از مدت ها رفتم تو کار خورشت قورمه سبزی, ببینین…

2 هفته ago

یکی از گرون ترین کیک های دنیا , که از سراسر دنیا سفارش میدن ! Albertna Sacher Sachertortese Vienna

https://youtu.be/QsQQhdN14NI دوستان گلم, امروز باز ویدیو کلیپی دارم براتون از ۲-۳ جای دیدنی شهر زیبا…

3 هفته ago