شرایط و مراحل اخذ ویزای کوبا و مکزیک با آدرس و شماره تلفن سفارت ها

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ویزا کوبا

شرایط و مراحل اخذ ویزا کوبا

ویزای کوبا را چگونه اخذ کنیم ؟ چه مدارک و شرایطی برای اخذ این ویزا لازم است ؟

ویزا کوبا چند نوع دارد : 

  • ویزا مسافرتی
  • ویزا فوری
  • ویزا تجاری

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی کوبا : 

    • ارائه اصل پاسپورت .
    • ارائه 2 قطعه عکس جدید 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
    • ارائه گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب به انگلیسی.
    • ارائه گواهی تمکن مالی با حداقل موجودی 15 میلیون و گزارش 3 ماه آخر گردش حساب.
    • بیمه مسافرتی
    • چک ضمانت بازگشت با مبلغ 15 میلیون.

مدت زمان اخذ ویزای کوبا :

اخذ ویزا کوبا 15 روز کاری زمان میبرد.

اعتبار ویزای کوبا : 

ار تاریخ صدور 1 ماه اعتبار دارد یعنی پس از ورود به کوبا 1 ماه اجازه ماندن دارید.

هزینه لازم جهت اخذ ویزا ی کوبا : 

هزینه اخذ ویزا کوبا 280 دلار آمریکا است.

 

آدرس سفارت کوبا برای اخذ ویزا کوبا  : 

تهران – بزرگراه اشرفی اصفهانی – بعد از پل نیایش – کوچه دربندی 2 – پلاک 491 – ساختمان 55 واحد 5

شماره تلفن سفارت کوبا برای اخذ ویز کوبا :

44865097-021

ویزای مکزیک

شرایط اخذ ویزای مکزیک برای ایرانیان

ویزای مکزیک را چگونه اخذ کنیم ؟ چه مدارکی احتیاج دارد ؟ و برای ایرانیان چه شرایطی دارد .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مکزیک : 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مکزیک :

  • ارائه اصل گذرنامه با خداقل 6 ماه اعتبار
  • ارائه کپی از صفحه اول گذرنامه + تمامی ویزاهای قبلی + مهرهای وجود در گذرنامه
  • ارائه اصل فرم درخواست ویزا + امضا متقاضی
  • فرم جداگانه امضا شده برای همراهان ( همسر و فرزندان )
  • ارائه فرم مخصات فردی.
  • 2 عکس رنگی ، جدید ، زمینه سفید ، تمام رخ ، 6*4
  • ارائه شناسنامه ترجمه شده به انگلیسی توسط دارلترجمه.
  • ارائه گواهی اشتغال به کار ترجمه شده .
  • ارائه گواهی اشتغال به تحصیل ترجمه شده توسط دارالترجمه.
  • ارائه ترجمه 3 فیش آخر حقوقی.
  • ارائه ترجمه آخرین فیش حقوقی برای بارنشستگان.
  • پرینت گردش حساب 6 ماه جاری و ترجمه شده + مهر و امضا بانک
  • ارائه ضمانت برگشت (چک و یا وثیقه )

مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای مکزیک :

حداقل 10 روز کاری زمان لازم است.

هزینه لازم جهت اخذ ویزای مکزیک :

تقریبا 180 دلار آمریکا میشود.

آدرس سفارت مکزیک برای اخذ ویزای مکزیک(حضور خود مسافر الزامی است )  :

تهران – منطقه ٣ – بزرگراه آفریقا – خ. گلفام – ش. ٤١

شماره تماس سفارت مکزیک  :

22057586 , 22057590, 22057588, 22012921

 شماره فکس سفارت مکزیک :

22057589

http://tour96.net/

مطالب مرتبط

5 دیدگاه‌

  1. dawd ahmad گفت:

    سفر به مکزیک

  2. dawd ahmad گفت:

    از عراق زندگی میکنم . ایا از ایران میشه ویزای مکزیک گرفت .ممنون

  3. Mehdi Amiri مدیر سایت گفت:

    حتما اگر شرایطشو داشته باشین میشه دیگه , تو همین نوشته, شرایطش گفته شده.

  4. شهرزاد گفت:

    أيا درست هست كه با ويزاى توريستى كانادا مى شود به مكزيك و كوبا سفر كرد

  5. Mehdi Amiri مدیر سایت گفت:

    والا من اطلاع دقیقی در مورد مکزیک و کوبا ندارم اما الان که در اینترنت چک کردم, دیدم که حتی کانادایی ها خودشون برای رفتن به کوبا ویزا میخوان اونوقت چه جوری میشه که یک ایرانی چونکه ویزای کانادا رو داره , احتیاج به ویزای کوبا نداشته باشه؟!
    حتما برای مکزیک هم همینطوره, چونکه این قوانین ویزا معمولا ۲ جانبست, یعنی اگر کانادایی ها برای رفتن به مکزیک ویزا نخوان, حتما مکزیکی ها هم برای وارد شدن به کانادا ویزا نمیخوان, اونوقت اگه اینجوری بود, فکر کنم نصف مکزیکی ها میرفتن کانادا!
    البته همون طوری که عرض کردم, اینایی که من نوشتم , بیشتر حدس و گمان است تا اطلاعات دقیق و موثق ! 🙁

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *